0 0

Geen producten in u winkelwagen.

Naar webshop

Muesli zonder suiker

Ons lichaam heeft suiker nodig als bron van energie. Eten we er te veel van? Dan kan dat best weleens voor problemen zorgen. Suiker is een grote boosdoener van obesitas, darmproblemen, tandbederf en meer. We krijgen meer suiker binnen dan we beseffen. Een goede reden om je dag te starten met een granola of muesli zonder suiker, zodat we onze suikerinname onder controle houden.

Bekijk ons assortiment

Onze granola's

Onze granola’s voldoen niet alleen aan strenge kwaliteitseisen, ze zijn ook nog eens lekker. Met onze overheerlijke smaken toveren wij een glimlach op jouw gezicht!

Cacao Coconut

Voor de chocolade liefhebbers

Cracking Nuts

Traditioneel gevuld met noten

Berry Pistachio

Een opvallend lekkere smaak

Apple Cinnamon

De smaak van oma’s appeltaart

Wel of niet suikervrij eten?

Helemaal suikervrij eten is niet haalbaar. Suiker vind je namelijk ook in groente en fruit, waar we belangrijke andere voedingsstoffen uit halen. Als je er toch voor kiest om suikervrij te eten, stel dan prioriteiten. Bijvoorbeeld: eet wél groente en fruit, maar laat dat glas met frisdrank en die chocoladereep liggen.

Kies bewust door toegevoegde en geraffineerde suiker uit je voedingspatroon te halen. Hier haalt je lichaam geen andere bruikbare voedingsstoffen uit. Dat is zonde van de hoeveelheid suiker én calorieën die je dan tóch binnen krijgt. Nu je dit weet, kies je dus beter voor een zo goed als suikervrije muesli of granola.

Kies je pakket.

Wil je 2 of 4 zakken tegelijk bestellen? Eet je dagelijks granola? Bestel 4 zakken ineens (per maand), dat is voordeliger met verzendkosten.

Kies je favoriete smaken.

Hou je van noten, kaneel of cacao? Je bepaalt zelf de smaken in je pakket. Liever eerst proberen? Kies ons proefpakket!

Kies voor een eenmalige bestelling of abonnement.

Ontvang tot 10% korting als je voor een abonnement kiest. Een abonnement is maandelijks opzegbaar.

Wat is suikervrije muesli?

Muesli zonder suiker is een fabel. Alleen al in havervlokken, wat meestal de basis van het product vormt, zit al iets van 1,2 gram suiker per 100 gram. Eerlijk is eerlijk, een volledig suikervrije muesli is een utopie. Dat geldt ook voor granola. Dit wordt gebakken in olie en suiker (bij Havery 100% natuurlijk).
Suiker is nou eenmaal suiker en je lichaam verwerkt alle suikers op dezelfde manier. Of ze nou wel of niet aan het product zijn toegevoegd. Ongezoete muesli of suikerarme muesli vinden wij daarom een veel betere term. Suikerzuinig nog veel beter!

Een ongezoete muesli of suikerarme muesli bevat geen toegevoegde suikers en een maximum gehalte aan natuurlijke suikers. In een ongezoete muesli hoort dus ook geen chocolade thuis. Biologisch gedroogd fruit kan wel, maar ook weer niet teveel. Een muesli wordt meestal in combinatie met yoghurt of kwark en vers fruit gegeten, waardoor je al voldoende natuurlijke suikers binnenkrijgt.

Onze suikerarme producten

Havery gebruikt 100% biologisch gecertificeerde ingrediënten en alleen maar natuurlijke producten, zonder toegevoegde en geraffineerde suikers, om heerlijke granola te maken. Granola is in feite muesli, maar dan geroosterd in de oven. Om lekkere en krokante granola te krijgen, roosteren wij het in zonnebloemolie en plantaardige siropen, zoals: ahornsiroop en kokosbloesemsiroop.

Zo maken wij een soort van suikervrije muesli, die rijk aan voedingsstoffen is. We helpen jou graag bij het behalen van je ‘healthy lifestyle’ doelstellingen!