0 0

Geen producten in u winkelwagen.

Naar webshop

Granola kopen

Dat doe je voortaan online

Ga eens voor het schap in de supermarkt staan. Welke granola is volgens jou het beste? Zeg nou eerlijk, je ziet toch door de bomen het bos niet meer? Met de ene verpakking nog schreeuweriger dan de andere. Van minder suiker, tot glutenvrij of ‘rijk aan vezels’. Heb je last van keuze stress? Dan ga je hier vast heel slecht op. Online granola bestellen maakt het je een stuk makkelijker.

Bekijk ons assortiment

Onze granola's

Onze granola’s voldoen niet alleen aan strenge kwaliteitseisen, ze zijn ook nog eens lekker. Met onze overheerlijke smaken toveren wij een glimlach op jouw gezicht!

Cacao Coconut

Voor de chocolade liefhebbers

Cracking Nuts

Traditioneel gevuld met noten

Berry Pistachio

Een opvallend lekkere smaak

Apple Cinnamon

De smaak van oma’s appeltaart

Makkelijk en snel granola bestellen

Granola kopen doe je makkelijk en snel via onze webshop. Al onze granola’s zijn biologisch, suikerzuinig, vezelrijk en vegan-proof. Het aantal smaken is overzichtelijk en bovendien zijn ze heel erg geliefd bij het grote publiek. Ze zijn kei lekker, al zeggen we zelf. Heb jij ze al geproefd?

Je kunt bij ons een abonnement afsluiten of een losse bestelling plaatsen. Wil je liever eerst onze smaken proeven? Bestel een proefpakket met diverse smaken om te ontdekken welke smaak het beste bij jouw past. Handig: wij bezorgen de granola thuis door de brievenbus.

Kies je pakket.

Wil je 2 of 4 zakken tegelijk bestellen? Eet je dagelijks granola? Bestel 4 zakken ineens (per maand), dat is voordeliger met verzendkosten.

Kies je favoriete smaken.

Hou je van noten, kaneel of cacao? Je bepaalt zelf de smaken in je pakket. Liever eerst proberen? Kies ons proefpakket!

Kies voor een eenmalige bestelling of abonnement.

Ontvang tot 10% korting als je voor een abonnement kiest. Een abonnement is maandelijks opzegbaar.

Granola kopen zonder keuze stress

Mooi hoor, al die verpakkingen strak gespiegeld in het schap. Van links naar rechts, vijf meter breed en tien planken hoog. Voor wie écht bewuste keuzes wil maken als het draait om ontbijtgranen, is het stiekem een nachtmerrie. Waarom?

Elke fabrikant weet wel een mooie leus of belofte op de verpakking te knallen om jouw aandacht te trekken. En vaak lukt dat ook! ‘Minder suiker, minder vet, meer vezels’ en ga zo maar door. Wij vragen ons dan oprecht af met welk product de fabrikant het dan vergelijkt. Minder suiker dan, wie?

Ook al klinkt het interessant: minder suiker. Niemand vertelt jou op een verpakking hoeveel suiker er nog steeds wél in zit. Een suikerwijzer kan je misschien vertellen of het product laag, midden of hoog in suiker zit. Maar, wat is normaal? Om bewuste keuzes te maken tijdens het granola kopen, moet je dus goed de voedingswaarden op de verpakking bekijken!

Laten we eerlijk zijn. Jij wil toch ook eerlijk weten wát je eet? Wij zijn van mening dat de informatie over wát je eet, kraakhelder moet zijn. Je kunt bij ons dus niet alleen granola kopen, maar we lichten je ook in over wat wel en niet goed voor je is. Wil je granola bestellen? Dan vertellen wij je liever hoeveel suiker er maximaal wel in zit.